Спецполицаи се наложи да приложат умения спрямо шофьор на БМВ

...
Спецполицаи се наложи да приложат умения спрямо шофьор на БМВ
Коментари Харесай

Спецполицаи изведоха от БМВ мъж с оръжие на магистрала Хемус

Спецполицаи се наложи да приложат умения по отношение на водач на БМВ на автомагистрала " Хемус ". 

Малко след 07:00 часа в дежурната част на регионалната дирекция е признат сигнал от водачи по Автомагистрала " Хемус " за водач на " БМВ ", който криволичи по пътя. Към мястото неотложно е бил изпратен полицейски екип.

Там униформените открили спрял в спешната лента за придвижване лек автомобил с търговищка регистрация. Мъж лежал на шофьорската седалка и държал оръжие в ръка. Мястото било обезопасено.

Пристигнал екип на бранш " Специални тактически дейности " към регионалната дирекция в Шумен. Мъжът в автомобила не извършил полицейското предписание да отвори вратата, която била заключена. Предприети били незабавни дейности. Оръжието е конфискувано, а той е изведен от автомобила, съобщи Радио " Шумен ".

Установена е самоличността му - 21-годишен мъж от Търговище. Оръжието е газов револвер, само че не е записано по избрания ред. Автомобилът бил с прекъсната регистрация, откакто му бил формиран акт за дрифт при започване на септември в Търговище. Имал и различен акт за същото нарушаване, които апелира. 

Нарушителят има издадени 22 фиша за превишена скорост. Всички са платени, без два. Правоспособен лидер е от година и половина.

За несъблюдение на полицейско предписание е арестуван за 24 часа в полицейското ръководство в Шумен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР