Спецоперация срещу производството и разпространението на наркотици е била проведена

...
Спецоперация срещу производството и разпространението на наркотици е била проведена
Коментари Харесай

Мащабна полицейска акция: Разбиха наркооранжерия, намираща се в мандра в Радомирско

Спецоперация против производството и разпространяването на опиати е била извършена през днешния ден в Радомирско, оповестиха от полицията.

В икономически двор в село Долна Диканя и в постройката на някогашна мандра са били разкрити четири пространства , пригодени за развъждане на растения от рода на конопа – особено оборудвани с лампи, климатици и с построена вентилация. Иззети са били общо над 370 растения, някои от които със съцветия, други – без, както и към 200 по-малки, вид разсад.

В други пространства на някогашната мандра са били открити използвани лампи, празни туби от препарати и чували с торфо-почвена примес. С полицейска заповед за период до 24 часа са били арестувани откритите в парцела двама мъже – 49-годишен столичанин и 55-годишен от Приморско .

По случая е формирано бързо произвеждане. Предстои материалите по случая да бъдат докладвани в Районна прокуратура-Перник. Действията по следствието не престават . В спецоперацията са взели участие чиновници от група „ Криминална полиция “ при РУ–Радомир и на бранш „ Специални тактически дейности “ към ОДМВР–Перник.

ЦИК изтегли номерата на партиите и обединенията в бюлетината за изборите на 9 юни

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР