Специално за тазгодишното издание на международното изложение „БАТА АГРО“, което

...
Специално за тазгодишното издание на международното изложение „БАТА АГРО“, което
Коментари Харесай

Земеделци купуват земя и техника на кредит

Специално за тазгодишното издание на интернационалното ревю „ БАТА АГРО “, което се организира в Стара Загора от 14-17 май, „ Агрион Финанс “ разгласи промоционална рента от 2.9% за първата година по ипотечните си заеми.

Всички аграрни производители и заинтригувани, които посетят щанда на „ Агрион “ по време на интернационалното ревю, ще получат специфичен промо код, с който ще могат да аплайват за финансиране с промоционалните условия, годни до 17 юни 2019 година, споделиха от „ Агрион Финанс “. Промоционалната рента важи за заеми до 200 хиляди лв., като минималният период на заема е 5 години, а гратисният интервал за заплащане по главницата е 12 месеца. Парите могат да бъдат употребявани за вложения, покупка на земеделска земя, селскостопанска техника и други

След промоционалната първа година, лихвата до края на интервала е 8,5% “, прецизираха от финансиращото сдружение. За поръчителство се одобряват земеделска земя или други недвижими парцели, като процентът на финансиране може да доближи до 80% от размера на пазарната им оценка. Оценката на земеделската земя се прави от специалистите на „ Агрион “ и е безусловно безвъзмездна за кредитоискателите.

Изчисленията на специалистите на компанията демонстрират, че финансовият резултат за земеделските производители от промоционалната рента може да надвиши 11 хиляди лв.. Според наблюдаващи на пазара едно от най-сериозните преимущества на финансовите услуги на „ Агрион “ е, че до отпущането на заема, кредитополучателите нямат никакви разноски. Не се изисква такса за разглеждане на документи и такса за ангажимент. „ Целта ни е оптимално да облекчим дребните и междинни производители и притежателите на земя, които постоянно са лишени от финансиране “, споделиха от „ Агрион Финанс “. Улесненият достъп до кредитиране разрешава на земеделските стопани да бъдат доста по- гъвкави и конкурентноспособни на пазара, безапелационни са специалистите в агросектора. Условията и опциите за финансиране са създадени по този начин, че да обгръщат оптимално потребностите и условията на агросектора, както на огромните аграрни производители и дребните фермери, по този начин и на частните лица.

За разлика от другите финансови институции, процедурата за разпределяне на заеми от „ Агрион Финанс “ е оптимално облекчена, а периодите са доста съкратени. От фермерите не се търсят гаранти, бизнес-планове, салда или други счетоводни документи. Единственото, което компанията желае в залог, е земеделска земя или друго недвижимо имущество. Информация за цялостните условия на заемите на „ Агрион Финанс “ може да бъде открита на уеб страницата на компанията на адрес https://www.agrion.bg/bg/finance/.

През май „ Агрион “ отбелязва 5 години, откогато се появи на българския пазар. За този интервал сдружението се наложи изрично като най-разпознаваемият и желан аграрни бранд в България. Компанията вкара най-модерните и модерни форми на ръководство на поземлени активи. „ Агрион “ предложи неповторим бизнес модел, което го трансформира в най-предпочитаният сътрудник на земеделските производители. „ Агрион “ е първата българска компания, която построи професионална верига от офиси на основни точки в страната и вкара нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на множеството медиатори в сектора. Дружеството се употребява с най-голямо доверие в сектора и се показва от фермерите като желан сътрудник при договорка.

(в материала има продуктово позициониране)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР