Специално за маникюра сме свикнали да ви показваме интерпретации в

...
Специално за маникюра сме свикнали да ви показваме интерпретации в
Коментари Харесай

21 идеи как да имате красив маникюр в бяло през лятото

Специално за маникюра сме привикнали да ви демонстрираме тълкования в бяло през зимата, когато е натрупал бухнал сняг. Но макар невероятната палитра от доста девойки избират точно този гальовен цвят за ноктите си през лятото. Обикновено е задоволително да лакирате нокътната плочка сами, само че в случай че употребявате гел лак сигурно резултатът ще е доста по-добър – без значение дали сте се насочили към по-плътен колорит, или предпочитате тези нюанси, които основават леко.

На други бялото може да наподобява прекомерно скучно, само че през днешния ден ви демонстрираме какъв брой разнородни рисунки и украшения могат да се създадат с него. Достатъчно е да имате добра и гладка транспарантна основа и върху нея могат да се прибавят дребни сърчица, точки, черти, настоящите талази и даже минималистичен анималистични принт. Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем и френския маникюр, въпреки че цветните хрумвания, които ви предния път, не са по никакъв начин неприятна негова опция.
 Рекордно покачване на газа от 1 август 12 авг 2022 | Цената на газа скача с рекордните 60 %, откакто Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди нарастването...
Можете да употребявате бялото и като основа, върху която да се прибавят фини рисунки като нежни цветя, плодове, черни или цветни точки и изключително тези графични рисунки в черно, които са като същинско произведение на изкуството. Бялото е доста уместно и за педикюра ви, тъй че напълно не го подминавайте в палитрите за летните дни.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР