Специално подготвена за концерта си в зала 1 на НДК

...
Специално подготвена за концерта си в зала 1 на НДК
Коментари Харесай

Strauss Orchestra Vienna с две допълнителни арии и специална програма за концерта си в София

Специално готова за концерта си в зала 1 на НДК на 8 декември стратегия ще показа грандиозния Strauss Orchestra Vienna , отпред с фамозния в цяла Европа диригент Питър Гуд. Освен всички безсмъртни класики, дело на популярната фамилия Щраус, музикантите ще зарадват българските фенове и с две превъзходни арии, изпълнени от младата звезда на европейската оперна сцена Елизабет Ярман , която ще се причисли към концерта на оркестъра този петък (08.12) – факт, който трансформира събитието в същински огромен мултипрофилен театър.
„ На концерта в София ще извърша известната песен „ Mein Herr Marquis “, изпълнена от Адел. Адел е една от обичаните ми функции. Тази песен изисква в действителност добра техника на пеене и най-после публиката бива възнаградена с много високи октави, което е мой специалитет. “, показа Елизабет Ярман. Певицата разкри още, че измежду особено квалифицираните за концерта в София композиции е и фамозната „ Frühlingsstimmenwalzer “(Пролетни ветрове) – едно от най-големите провокации за колоратурното сопрано
Strauss Orchestra Vienna - познатият и обичан в целия свят оркестър, отпред с фамозния диригент Питър Гуд , идва още веднъж в България по покана на АРТ БГ, като част от дългогодишната и обичана традиция на продуцентската организация за образуване на коледни виенски концерти в София. Оригиналният Strauss Orchestra Vienna , който пожъна необикновен триумф у нас през 2012 година, и чието посещение постави началото точно на тази традиция, ще пристигна още веднъж, с цел да потопи родните почитатели на класическата музика в омагьосващия свят на безсмъртната австрийска династия, чието музикално завещание се е трансформирало в един от стълбовете освен на международната музика, а и на културната история на човечеството като цяло.

С безчет блестящи изяви в значими музикални фестивали, сензационни телевизионни концерти, турнета в цяла Европа, Америка и Азия и със своите CD записи, Strauss Orchestra Vienna е интернационален синоним на достоверната виенска музика с богат репертоар от класиката на династията Щраус и майсторите на виенската оперета.
С професионален състав от извънредно опитни музиканти Strauss Orchestra Vienna поддържа непрекъсната водещата си позиция с най-високи художествени стандарти пред голям брой сходни музикални обединения.
Питър Гут е интернационално приет експерт по творчеството на Йохан Щраус и един от най-уважаваните диригенти на класическата музикална сцена, както във Виена, по този начин и в целия свят. Верен на традицията на Йохан Щраус, той дирижира оркестъра и с цигулка в ръка. От началото на новото хилядолетие, Strauss Orchestra Vienna изнася всички свои новогодишни концерти в огромната зала на Винер Концертхаус, което бързо се трансформира в непоклатима традиция за виенчани.
Богатият избор на обичани композиции, разнообразието от форми на типичен танци и не на последно място ловко подбраните оперетни фрагменти, трансформират програмата на Strauss Orchestra Vienna в дълго чакано събитие, привлекателно за всички аудитории и постоянно обогатявано от вокални партии на известни артисти.
Билети за концерта на Щраус Оркестра Виена могат да се закупят в мрежата на Ивентим на цени: от 30-60 лева
ВИП: 80-100 лева

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР