Специалният пратеник на президента на САЩ за климата Джон Кери

...
Специалният пратеник на президента на САЩ за климата Джон Кери
Коментари Харесай

Американски пратеник тръгва на обиколка в Европа заради климатичните промени

Специалният делегат на президента на Съединени американски щати за климата Джон Кери ще посети публично Швейцария, Италия и Франция от 29 септември до 6 октомври, оповестиха от пресслужбата на Държавния департамент, съобщи БГНЕС.

В поредност от срещи Кери ще разиска с сътрудниците си ограничения за превъзмогване на климатичната рецесия преди 26 -та конференция на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменение на климата (COP26).
 Организация на обединените нации удвоява натиска за зелена сила, с цел да избави климата Организация на обединените нации удвоява натиска за зелена сила, с цел да избави климата
Генералният секретар на Организация на обединените нации прикани светът да удвои напъните си за възобновима сила, с цел да предотврати изключителната климатична ситу...

На 29 септември в Женева Кери ще се срещне с предприемачи, с цел да приказва за ролята на частния бранш в създаването на екологично чисти технологии за превъзмогването на климатичната рецесия. Предварителна среща на COP26 ще се организира в Милано от 30 септември до 2 октомври, на която Кери ще участва. От 3 до 6 октомври в Париж той ще посети Елисейския замък, където ще бъде хазаин на среща, отдадена на активизирането на световните финансови потоци за решение на проблемите с изменението на климата. Кери ще взе участие и в конференцията „ Споделени полезности: Изграждане на зелено и приобщаващо бъдеще “.

26-тата конференция на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменение на климата (COP-26) ще се организира в Глазгоу от 31 октомври до 12 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР