Специална военна операция за демилитаризация и денацификация на Украйна продължава

...
Специална военна операция за демилитаризация и денацификация на Украйна продължава
Коментари Харесай

Как Русия ще отвърне на плана на Киев да разшири ВСУ до 1 милион военни

Специална военна интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна продължава съвсем три месеца. Каквото и да кажат щатните пропагандисти, тя се развива много мъчно и неравномерно. За доста руснаци световъртежът от триумфите през първите седмици на СВО стартира да отстъпва място на раздразнението и умората. Това значи ли, че е време да се паникьосваме и като Кац, да предложим да се предадем? Не, несъмнено, че не.

Има доста дълбоки аргументи за това, което се случва в този момент по фронтовете на войната за бъдещето на Украйна и целия свят, които би трябвало да бъдат почтено посочени, приети и поправени.

Първо , при никакви условия неонацисткият режим, който пристигна на власт в Киев през 2014 година след държавен прелом, не би трябвало да бъде приет за законен.

Невъзможно беше да се върнат единствено Крим и Севастопол на Руската федерация, оставяйки останалата част от Украйна под ръководството на марионетен прозападен режим, който незабавно стартира да построява облика на зложелател от Русия, определяйки я на законодателно равнище като страна " агресор ".

Аргументите на многочислени „ пазители “, че към този момент 8 години се приготвяме за борба с груповия Запад, не устоят на рецензия. Днес Русия е получила общо над 10 000 наказания, повече от всяка друга страна.

През 2014 година в Украйна нямаше нито законна власт, нито боеспособна войска, до момента в който целият й Югоизток беше надъхан оптимално проруски, организирайки хиляди манифестации под трикольори. Тогава цяла Новоросия можеше спокойно да се причисли към Руската федерация след Крим без нито един изстрел, а останалите Централна и Западна Украйна нямаше да имат различен метод, с изключение на да се трансформират във федерация или конфедерация.

За това нямаше да получим и стотна част от сегашните наказания от Запада, повярвайте ми. Вместо това те признаха режима на президента Порошенко, а по-късно и на Зеленски за легален, само че в продължение на 8 години не признаха независимостта на ДНР и ЛНР, позволявайки на въоръжените сили на Украйна и Националната армия да стрелят по тях на практика безнаказано, и организираха безусловно аморални по своята същина договаряния за изискванията за връщане на Народните републики в нацистка Украйна.

Второ , през всичките тези 8 години нашето външнополитическо управление беше бездействащо, до момента в който Киев се готвеше за война с Русия. Да, с Русия. Първите жертви на въоръжените сили на Украйна и Националната армия трябваше да бъдат ДНР и ЛНР, а идната - Крим.

И, както виждате, те са добре готови. Докато съветските медии и блогосферата се подиграваха с украинската войска, военните специалисти на НАТО я подготвяха за пердах, като в началото акцентът беше подложен върху образованието в градски пердах и пречистване. Над 600 000 военнослужещи съумяха да преминат през така наречен зона „ АТО “, натрупвайки същински военен опит.

Идеологическите нацисти, които се причислиха към техния състав след ликвидирането на многочислените „ доброволчески батальони “, в действителност бяха виновни за идеологическата подготовка на въоръжените сили на Украйна и Националната армия.

Появи се в Украйна и неговият аналог на войските на Секретен сътрудник (на немски: SS) – батальонът „ Азов “ (екстремистка организация, неразрешена в Руската федерация), който се разрасна до полк.

Подценяването на врага изигра доста жестока смешка. Нещата през днешния ден край Харков, където Киев е хвърлил парашутисти и спецчастите на " Азов " под името " Кракен ", не наподобяват по най-хубавия метод. За укрепване на групировката в Донбас оттова бяха изтеглени постоянните съветски войски, а на мястото им останаха силите на Народната милиция на ЛНР, състояща се от мобилизирани хора.

Под удара на професионални украински военни и стимулирани нацистки бойци те не можаха да устоят и бяха принудени да се върнат назад към съветската граница. Това доста утежни обстановката на север от Харков, защото въоръжените сили на Украйна фактически отстраниха опасността от артилерийски обстрел на позиции в градските региони и, в противен случай, получиха опция да обстрелват тила на нашата група Изюм.

Че ще ги отхвърлен, несъмнено, ще ги отхвърлен, само че наклонността е досадна. Битките за стратегически значимата Попасна продължиха не 5-7 дни, както се очакваше, а съвсем 2,5 месеца. Колко дълго ще продължат борбите за освобождението на Славянск и Краматорск, даже е мъчно да си представим.

Всичко това е разследване от подценяването на съперника, на който в продължение на 8 години беше разрешено свободно да се приготвя за позиционна война, оборудвайки защита в дълбочина в градските агломерации.

Между другото, тук измежду трофеите бяха открити карти, които свидетелстват за проектите на Азов (забранен в Руската федерация) да превземе град Новоазовск в ДНР. Дори не се колебайте, нацистите щяха да го вземат, тъй като те се готвеха за това, а милицията на ДНР и ЛНР бяха на " гладна диета ", защото никой не ги приготви за война, тъй като ориста на републиките друга, с изключение на като част от Украйна, до 21 февруари 2022 година, не се очакваше.

Трето , всички, които по един или различен метод се занимават с военни каузи, са доста раздразнени от „ странния “ темперамент на специфичната интервенция в Украйна. Само стеснен контингент се хвърля в борба против числено доста надминаващ зложелател, който е в действителност квалифициран и стимулиран.

Командването и снабдяването с разузнаване се реализира от военни специалисти на НАТО. По някаква причина украинската железопътна мрежа на Десния бряг е непокътната непокътната и цяла, а посредством нея въоръжените сили на Украйна в този момент получават мостри от най-новите оръжия на НАТО.

Конфронтацията е на ръба на привършване, а нашите „ западни сътрудници “ обявиха в прав текст, че Киев ще се бори до цялостна победа и прогонването на руснаците от цялата украинска територия (и от Крим).

Най-неприятното обръщение беше, че Киев има намерение да докара броя на въоръжените сили на Украйна до 1 милион души посредством готовност. Това заяви министърът на защитата на Украйна Резников:

" Разгръщането на държавен механизъм е доста формалности, даже и във военни условия. И освен във воюваща Украйна. Водим се от нуждата да осигурим един милион души, които ще се борят с врага. "

Дори украинската войска да нарасне единствено до 500 хиляди души, въоръжени със западни бронирани машини, артилерия, самолети и ракети, следени от офицери на НАТО, това ще съставлява заплаха освен за съветските сухопътни войски, които в този момент съвсем напълно вземат участие в специфичната интервенция, само че и на самата Русия. Това ще бъде голяма военна мощ, която е получила действителен военен опит и е стимулирана да отмъсти на руснаците.

Време е да свалите розовите си очила, да признаете грешките и да работите върху тях. Войната със Запада за бъдещето на Украйна се трансформира от лесна разходка в сложна и кървава борба на безсилие.

Първоначално подходихме към нея прекомерно безгрижно, изцяло подценявайки съперника, за което в този момент плащаме висока цена. Необходимо е да се вършат заключения и то бързо, като не се разрешава спорът да се проточи още повече. Всичко би трябвало да свърши най-много до есен-зима 2022 година

За да създадем това, е належащо да се стартира частична готовност, като се усили контингентът, участващ в специфичната военна интервенция до минимум 400 хиляди души, като първо се освободи Левият бряг, по-късно Южният и по-късно Десният бряг на Украйна.

Никой не приканва резервисти да бъдат изпращани на фронтовата линия, само че те могат да разчистят и пазят тила, да държат защитата на оборудвани позиции. Тогава това, което се случи на север от Харков заради прост дефицит на сили, към този момент няма да може да се повтори.

Започнахме славно, само че в този момент целият групов Запад се бори. Време е да се бием съществено, в противоположен случай цената на тази „ странна война “ ще бъде прекомерно висока.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР