Специализираният наказателен съд наложи ефективни присъди на трима обвинени през

...
Специализираният наказателен съд наложи ефективни присъди на трима обвинени през
Коментари Харесай

Осъдиха у нас трафиканти на хероин за Западна Европа и САЩ


Специализираният углавен съд наложи ефикасни присъди на трима упрекнати през февруари 2021 година за присъединяване в 5-членна проведена незаконна група за държане на хероин за продажбата му на интернационална мрежа за наркотрафик към Западна Европа и Съединени американски щати.

Съдът постанови 6 години „ отнемане от независимост “ за двама от участниците в групата и 5 години и 6 месеца за третия - всичките български жители, оповестяват от Специализираната прокуратура.

Наказанията би трябвало да бъдат изтърпявани при първичен непоколебим режим.

При задържането на членовете на групата бяха конфискувани 19,658 кг хероин на стойност 1 769 186 лева, документи, телефони, SIM карти и други доказателства.

Разследването откри, че незаконната група е работил от януари 2020 година и е ръководена от сръбски жител, за който има данни, че е почитан член на интернационална незаконна организация, отговарящ за трафика на хероин от Турция към Западна Европа.

Той и различен сръбски жител още са в неопределеност и се търсят.

Договаряни са доставките на огромни количества хероин в България. За съхраняването, разфасоването и доставките отговаряли другите участници в групата.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР