Специализирани полицейски операции по няколко направления се провежда днес в

...
Специализирани полицейски операции по няколко направления се провежда днес в
Коментари Харесай

Полицейски акции в цялата страна, има задържани


Специализирани полицейски интервенции по няколко посоки се организира през днешния ден в цялата страна. Има и арестувани.

В Благоевград акцията стартира рано сутринта. До този миг униформите са ревизирали над 370 души и повече от 180 автомобила. За всички тях има подозрение, че през последните седмици търгуват с гласове за идния избор.

Акция имаше и в Търновско. КПП-та бяха ситуирани на входовете и изходите на няколко квартала на Горна Оряховица и Велико Търново . Бяха открити и водачи, използвали алкохол.

Полиция и жандармерия окупираха и ромския квартал „ Победа “ в Бургас . В една от къщите униформените задържаха мъж с огромно количество синтетичен опиат – по този начин нареченият „ друсан чай “ – 180 пакетчета, подготвени за продажба.
Към момента няма данни арестуваните да се занимават и с търговия с избор, само че и това се ревизира, прецизираха от полицията.

В Сунгурларе тече акция против лихвари и дървосекачи. В село Лозарево полицията е работила по сигнал за противозаконен дърводобив, лихварска активност и корупционни практики при търговете за дърводобив. Има един задържан.

При профилираната акция в Кърджали за пазаруване на гласове е арестуван 59- годишния консултант от Движение за права и свободи Алтънай Халил . Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за това, че е предложил по 50 лева на всеки член от многолюдна фамилия, с цел да гласоподават за Движение за права и свободи.

От партията внесоха тъжба в съда против ареста. А нощес в обществените мрежи кметът на Кърджали и заместител ръководител на Движение за права и свободи Хасан Азис пусна фотография пред районното ръководство и дефинира задържането на съветника като „ следващ удар против демокрацията и милиционерска пропаганда “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР