Специализирани полицейски акции се провеждат в два областни града тази

...
Специализирани полицейски акции се провеждат в два областни града тази
Коментари Харесай

МВР стартира спецакции в квартали на Бургас и Русе

Специализирани полицейски акции се организират в два регионални града тази заран. Екипи на полицията работят в региона на квартал " Дружба 2 " в Русе, съобщи Българска национална телевизия По първична информация профилираната акция е планувана и е ориентирана против общата и битовата престъпност, контрола за придвижване по пътищата и различен тип нарушавания. Униформените стопират колите и се прави обстойна инспекция.

Акция тече и в бургаския квартал " Победа ", заяви Нова тв. По неофициална информация се ревизират хора, свързани с лихварство. Намерени са списъци с имена и персонални данни, огромно количество злато и голям брой дебитни карти. Предполага се, че дейностите на полицията са за предварителна защита против пазаруване на гласове. 

Преди дни полицията блокира пазарджишкия ромски квартал " Изток ", като се проверяваха търговски обекти, заложни къщи и възможни закононарушения, свързани с пазаруване на гласове. Акция имаше и в столичния квартал " Христо Ботев ". Преди това двама души бяха арестувани при интервенция против купения избор в Дупница.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР