Специализирана техника на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРББ)

...
Специализирана техника на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРББ)
Коментари Харесай

МРРБ взе проби от жълтите павета

Специализирана техника на Министерството на районното развиване и благоустройството (МРББ) извърши тази нощ взимане на проби от жълтите павета и от настилката на ул. „ Граф Игнатиев “ в центъра на София. В профилирана лаборатория ще се извършат разбори и изпитвания за качеството на осъществените строително-ремонтните действия, оповестиха от Министерство на регионалното развитие.

Лабораторните проби и изпитванията ще се създадат в Научноизследователския строителен институт – НИСИ ЕООД. Очаква се резултатите да бъдат подготвени до 25 дни.

В инспекцията участваха служебният министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, шефът на НИСИ Мая Косева, заместник-кметът на столична община Ангел Джоргов, специалисти. 

Преди седмица министър Шишков дружно с кмета на столицата Йорданка Фандъкова направиха взаимна ревизия на настилката в централната част на София. Министър Шишков тогава разяснява, че би трябвало да има изясненост за качеството на настилката и на осъществените поправки и пренареждане на жълтите павета. 

Йорданка Фандъкова разяснява, че жълтите павета в сектора пред Народното събрание са били подредени безобразно и би трябвало да бъдат пренаредени. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР