Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения
Коментари Харесай

Проверяваха заложни къщи, автоморги, автосервизи, заведения в Старозагорско

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред, обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региони и пътна сигурност се организира на 7 март в област Стара Загора.

Това оповестиха за " Фокус " от МВР-Стара Загора. В акцията участваха чиновници от Районните ръководства в региона, чиновници от отдел " Охранителна полиция и секторите " Противодействие на престъпната престъпност “ и " Противодействие на икономическата престъпност “ и ГДЖОСБТ.

Обект на инспекция бяха разнообразни посоки – престъпна, икономическа престъпност, както и съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата от водачи на моторни транспортни средства.

В хода на плануваните мероприятия са тествани общо 1127 лица, 616 моторни транспортни средства, 18 пунктове за черни и цветни метали, 27 заложни къщи, 16 автоморги, автосервизи и депа, 29 питейни и увеселителни заведения и 41 търговски обекта. Издирени са 2 лица. Съставени са 40 протокола по член 64 и член 65 от ЗМВР. Съставени са 33 акта за определяне на административни нарушавания и 248 фиша.

Образувани са 10 досъдебни производства и четири бързи производства.

Операцията е извършена по заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, по отношение на разпореждането на министъра на вътрешните работи за дейни дейности по един от главните цели на Министерство на вътрешните работи – повишение на сигурността в обитаемоте места и по-ефективно противопоставяне на престъпността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР