Специализирана полицейска акция е проведена тази вечер от служители на

...
Специализирана полицейска акция е проведена тази вечер от служители на
Коментари Харесай

СДВР задържаха 29 бежнаци натоварени във влак

Специализирана полицейска акция е извършена довечера от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи в региона на Централна гара – София. В хода й, във вагон на товарен трен, са открити 29 непознати граждани- 14 дами, 6 деца и 9 мъже. Това оповестиха от пресцентъра на Столична дирекция на вътрешните работи.

Операцията е подхваната незабавно след подаден сигнал на тел. 112 за лица със подозрително държание. По първични данни арестуваните са жители на Сирия, били са без документи за идентичност. Те са арестувани в арестите на столичните районни ръководства, в положително здравословно положение са.

Предстоят беседи с тях, ще се открива и дали са минали незаконно границата ни или са със статут у нас и са желали да изоставен. Ст. комисар Ивайло Иванов посочи, че от началото на годината има три случая на арестувани във трен, предходни години те са били доста повече.

Благодарение на реализиран добър синхрон сред Министерство на вътрешните работи и БДЖ, от началото на тази година фрапантно понижиха сходни произшествия, добави и Любомир Илиев от БДЖ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР