Специалистите по биоенергетика казват, че на всяка снимка се съхранява

...
Специалистите по биоенергетика казват, че на всяка снимка се съхранява
Коментари Харесай

Енергията на снимките: кои снимки носят беда

 семеен-албум

Специалистите по биоенергетика споделят, че на всяка фотография се съхранява парченце сила, както позитивна, по този начин и негативна, тъй като всяка фотография е освен спомен, само че и източник на неповторима сила.

Някои фотоси могат да запазят в себе си нещастна сила, която да се предава на притежателя на фотографията.

Кратките мигове, които запечатваме на фотографията, са отражение на нашите мисли, усеща и страсти. Те взимат парченце от нашата душа и я резервират за доста години. Поради тази причина е доста рисково в дома да се пазят фотоси, които са заредени с злощастие.

Енергията на фотографията

Още в древността хората вярвали, че съществува нерушима връзка сред индивида и неговия портрет. Също по този начин те предполагали, че цялата витална сила след гибелта на човек се трансферира върху нарисуваните облици. Много вещици и магьосници употребявали фамилните потрети, с цел да нанасят вреди.

Днес култът към фотографията е в своя пик. Модерните фото апарати и телефони с камера са наложителен признак за съвсем всеки. Човек се пробва да запечата всяко радостно събитие без да подозира, че някои фотоси могат да носят неволя.

Снимки, привличащи злощастие

Не дръжте в дома си изображения на сухи, мъртви гори. Избавете се и от фотоси, на които са запечатани изсечени дървета, увехнали цветя, изгорели клони и така нататък, т.е. всичко, което е обвързвано със гибелта на растенията.

Тези фотоси могат да предизвикат вашия разкол с по-висша мощ, тъй като са заредени с негативна сила.

Снимки, изобразяващи изоставени здания, постройки и уреди, също са осъществяване с унищожителен енергиен поток. Снимки на старинни домове, които имат неприятна известност и загадъчно минало, фотоси на разрушени от войната уреди, отломки и сметища – всичко това не трябва да бъде в дома ви.

Те носят в себе си мистична мощ, която във всеки миг може да излезе отвън надзор и да окаже въздействие върху живота ви. Освен това нечистата и тъмна мощ е способна да проникне в живота ви посредством силата на изобразени на фотография изоставени села, градове, посредством фотоси на блата…

С негативна сила са заредени и фотоси от произшествия, погребения и самолетни повреди. Както и фотоси на счупени и развалени предмети.

Как да пазите фотосите

Всяка фотография има своето място в дома. Дори тези, които отрицателен заряд, само че имат някаква стойност за вас, може да обезвредите, избирайки вярното място.

Съхранявайте фотосите в албум, а сред страниците сложете хартия, отделяйки всяка сила една от друга.Показвайте фотосите на хора, на които вярвате. Не забравяйте за недоброжелателите, които могат да ви навредят.

Когато обзавеждате дома си, избирайте деликатно всяка фотография за декорация на интериора. Трябва да знаете, че колкото по-емоционална и ярк е една фотография, толкоз по-силно влияние има върху положението на семейството.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР