Отборът на Soccer Aid England беше обявен по-рано този месец

...
Отборът на Soccer Aid England беше обявен по-рано този месец
Коментари Харесай

Кой е Миниминтер? Запознайте се с YouTuber, участващ във Soccer Aid, който има огромно нетно състояние и съпруга на известна поп звезда

Отборът на Soccer Aid England беше разгласен по-рано този месец преди дълго чакания благотворителен мач, който ще се организира в неделя (Miniminter на фотографията в петък)

Той е половината от известна двойка, откакто подписа брак предходната година със брачната половинка си певица и създател на песни Наталия Маргарет Луиз Мар, известна професионално като Талия Мар (На фотографията през юни 2022 г.)

Пътешествието на Минтър в основаването на наличие стартира, откакто напусна университета, когато таксите за образование скочиха внезапно и отиде да работи в склад, преди е взет от остарелия си другар от учебно заведение, KSI, с същинско име Olajide 'JJ' Olatunji, с цел да управлява линията му за облекла.

В същото време той стартира основава свое лично наличие в YouTube, най-вече видеоклипове за FIFA и футбола като цяло, като в същото време пресъздава известни клипове на Vine. Оттогава той е натрупал повече от 10,4 ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР