Специалисти от цялата страна взеха участие в интерактивен курс по

...
Специалисти от цялата страна взеха участие в интерактивен курс по
Коментари Харесай

Ревматолози от цялата страна участваха в интерактивен курс по ЯМР в Симулационния център на МУ – Пловдив

Специалисти от цялата страна взеха присъединяване в интерактивен курс по ядрено-магнитен резонанс в ревматологията, който се организира в Медицинския симулационен подготвителен център на МУ – Пловдив, оповестяват от вуза.

Лекционно и практическо образование се организира под управлението на Prof. Kay Geert Hermann и Prof. Denis Poddubnyy – изтъкнати немски експерти в региона. Чуждестранните лектори останаха впечатлени от опциите, които предлага Медицински симулационен подготвителен център за своите ученици и изявиха предпочитание за осъществяване на бъдещи взаимни планове и образования. Приветствие от името на ректорското управление сервира зам.-ректорът по планова активност проф. доктор Николета Трайкова, дм.

През първия ден на курса бяха наранени тематики, свързани с естествените и патологичните магнитно-резонансни находки на аксиален скелет и сакроилиачни стави, както и приложението на изкуствен интелект в помощ на диагностиката на болесттите в ревматологията.

Водещи лектори на събитието бяха деканът на Медицински факултет проф. доктор Мариела Генева-Попова, дм, доцент доктор Катя Дойкова, дм, и доктор Александар Маринков от УМБАЛ „ Каспела “ и екипът на доктор Диана Димитрова от УМБАЛ „ Св. Георги “.

Участниците в курса показаха задоволство от опцията да обогатят своите познания и умения под менторството на водещи специалисти.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР