Специалистът по спортно право Георги Градев призова в ефира на

...
Специалистът по спортно право Георги Градев призова в ефира на
Коментари Харесай

Градев призова Бербатов да бутне Боби

Специалистът по спортно право Георги Градев прикани в ефира на " Господари на ефира " някогашният капитан на националния тим и голмайстор на Висшата лига на Англия с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов да извърши заканата си отпреди години и да се върне на оправи българския футбол.

" Той сподели преди време, че когато решим, може да го потърсим и поканим да пристигна да оправи футбола ни. Ето, аз го приканвам да се върне и считам, че най-малко 100 клуба ще го поддържат.

Няма по-подходящ миг от това от настоящия, когато това БФС е изцяло банкрутирало ", сподели Градев.

Той показа също терзанията си от непрестанните закани, които получава от ядосани почитатели на ЦСКА-София, откакто стана ясно, че той е написал писмото на Дунав Русе до УЕФА, след което " алените " бяха изхвърлени от жребия за Лига Европа в последния миг.

" ЦСКА-София щеше да бъде изхвърлен по този начин или другояче на по-късен стадий, а това, което направих аз, че спасих квотата на България.

Обвиняват ме по тази причина, че съм си приключил съзнателно работата. Обърнал съм се с изключение на към институцията " Господари на ефира ", по този начин и към Столична дирекция на вътрешните работи поради този непрекъснат тормоз в последните дни ", сподели преди този момент Градев.

" Всеки има право да споделя мнението си. Аз като експерт в региона просто споделям какво ще се случи от юридическа позиция. Преди шест години бях на страната на ЦСКА в различен проблем, когато те бяха прави. През годините съм коментирал Левски, Ботев и куп тимове, само че такива закани не съм получавал ", добави експертът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР