Да прегърнеш любимия, да правиш секс, да вземеш горещ душ

...
Да прегърнеш любимия, да правиш секс, да вземеш горещ душ
Коментари Харесай

Вкусна храна или секс – какви са предпочитанията в различните страни

Да прегърнеш обичания, да правиш секс, да вземеш парещ душ или да хапнеш – кое от всичко изброено носи най-голямо наслаждение на хората от разнообразни националности?

Такива въпроси били заложени на жителите в 9 страни от Америка, Европа и Азия. На интервюираните предложили 14 разновидността за отговор от най-приятен до безпристрастен.

Жителите на 6 от 9 страни показали като най-приятно занятие секса. Германците избират прегръдките с обичания човек, за жителите на Тайван е задоволително единствено да са в компанията на колегата си, с цел да се усещат добре. Японците считат, че няма нищо по-хубаво от вкусната храна.

В проучването, проведено от специалисти на водеща в производството на полови продукти компания, са взели участие над 10 хиляди мъже и дами. Задаваните въпроси били свързани със секса, мастурбацията и почивката.

На въпрос: „ Мастурбирали ли сте в миналото? “, множеството испанци (93%), британци (91%) и германци (89%) дали отговор утвърдително. В Китай позитивен отговор са дали 73% от респондентите.

Между секса и мастурбацията 49% от мъжете избират секса. Мненията при интервюираните дами се разделят – 27% харесват удоволствието в усамотение, 36% избират секса, а 37% дават отговор, че еднообразно харесват и двата разновидността.

По думите на участниците либидото им се покачва през лятото и доближава своя пик през юли. Друг „ парещ “ месец е декември.

За кои звезди си фантазират жителите на другите страни?

Актьорите Том Харди, Джони Деп, Джейми Дорнан – са водачите измежду жените; актрисите Дженифър Лоурънс, Ема Уотсън и порно звездата Миа Халифа – измежду мъжете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР