Спешно оперираха сърцето на Шварценегер Холивудският актьор Силвестър Сталоун потвърди,

...
Спешно оперираха сърцето на Шварценегер Холивудският актьор Силвестър Сталоун потвърди,
Коментари Харесай

Сталоун: Споко, Арни е добре

Спешно оперираха сърцето на Шварценегер

Холивудският артист Силвестър Сталоун удостовери, че сътрудника му и някогашен губернатор на американския щат Калифорния Арнолд Шварценегер е добре и му пожела бързо възобновяване, заяви Контактмюзик.

Шварценегер беше признат в болница за промяна на аортна клапа, само че след затруднения при интервенцията, екип от хирурзи извърши незабавна интервенция на сърцето му.

Към сегашното, артистът от поредицата " Терминатор " е безсънен и нормализиран, а неговият непосредствен другар Силвестър Сталоун му желае единствено положителното.

" Арнолд е мощен мъж. Той ще бъде по-голям и по-добре от всеки път ", сподели звездата от кино лентата " Роки ".

71-годишната легенда на Холивуд добави, че би се радвал да посети Арнолд в болничното заведение, " в случай че има опция ".

След проблемите със здравето на Арнолд Шварценегер, някои почитатели допуснаха, че той ще откаже дългогодишния си табиет да пуши цигари. Силвестър Сталоун, който има същия недостатък, сподели, че евентуално и двамата няма да спрат.

Преди дни представителят на Арнолд Шварценегер Даниъл Кечъл написа в Туитър известие, в което в детайли разказа през каква процедура е минала звездата от " Хищникът ". Това беше втората сърдечна интервенция на 70-годишния артист, като първата беше през 1997 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР