Спекулациите около коалирането на ВМРО показват, че сме интересен партньор.

...
Спекулациите около коалирането на ВМРО показват, че сме интересен партньор.
Коментари Харесай

Котрера: Спекулациите около коалирането на ВМРО показват, че сме интересен партньор

Спекулациите към коалирането на Вътрешна македонска революционна организация демонстрират, че сме забавен сътрудник. Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо на изборите! Това споделих в радиоинтервю по К2, заяви във фейсбук зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант в СОС Карлос Контрера.

 

Ето какво още написа той в обявата си:

 

Повод за това е следващата „ покана “, този път от „ Синя България “, която изненадващо пристигна през медиите. Изненадах се, тъй като няколко часа по-рано приказвах с сътрудници от „ Синя София “, които са част от „ Синя България “ и те нищо не загатнаха! Не мога да кажа каква е поканата, тъй като, когато каниш някой за договаряния му пращаш писмо, а не го правиш през медиите! Или най-малкото вдигаш телефона и се обаждаш.

 

Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване е дейна и работеща конструкция и това се вижда освен от другите партии в България, само че и най-много от хората. В последните месеци Вътрешна македонска революционна организация се спряга в медийното пространство като проекто съдружен сътрудник и от леви, и от десни партии.

 

Заговори се по какъв начин сме щели да се явяваме с левите партии! Истината е, че ние не сме се обаждали на никого, нито на Левицата, нито на Българска социалистическа партия!

 

Всъщност те потърсиха Вътрешна македонска революционна организация и като естествени хора, когато те потърсят за диалози, го обсъждаш първо. Ние излязохме с решение, че Вътрешна македонска революционна организация няма да води диалози с Левицата и Българска социалистическа партия. Но имаше спекулации, което съгласно мен значи, че Вътрешна македонска революционна организация стои добре, вижда се нашата интензивност и всеки се пробва да притегли Вътрешна македонска революционна организация в своята ниша!

 

Липсва политическия диалог, обединяване на база на правила. Защото това, което е пристигнало по медиите, като покана от „ Синя България “, наподобява като обединяване на база десни, консервативни правила. Обаче там е Национална движение „Симеон Втори", което е демократична групировка. Там е ДБГ на Меглена Кунева. Да твърдим, че Кунева и Национална движение „Симеон Втори" са десни консервативни хора ми е малко необичайно! Мен персонално ме тормози поддръжката от „ Синя София “ за Терзиев и бюджета му, проекции на ултралибералните обединения ППДБ-Спаси София. Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо на изборите и спекулациите би трябвало да спрат.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР