Спекулациите около бъдещето на Андриан Краев не спират. Стана ясно,

...
Спекулациите около бъдещето на Андриан Краев не спират. Стана ясно,
Коментари Харесай

Ростов не е отправил официална оферта за Андриан Краев

Спекулациите към бъдещето на Андриан Краев не стопират. Стана ясно, че съветският Ростов не е отправил публична оферта за халфа. Това разкри сътрудникът на национала Джон Ингълс. През есента 25-годишният футболист подписа контракт с мениджърската организация " Рогон ", в която работи някогашният футболист на сините.

" Що се отнася до Ростов, то директен контакт не е имало. Официални договаряния не са се провели. Имаше връзка единствено с сътрудниците, работещи от името на Ростов ", съобщи шотландецът пред съветския " Република България Спорт ".
 Мъри: Левски може да тръгне, в случай че се споделя по-често истината и се сложи всички намерено
Мъри: Левски може да тръгне, в случай че се споделя по-често истината и се сложи всички намерено

Ето какво сподели

В сряда се появиха разнообразни информации за неосъществения трансфер, като не стана ясно кой тъкмо носи виновността. Въпреки изявлението на Ингълс в Русия оповестиха, че виновност за провалената договорка носят точно от мениджърската организация.

" Ростов реши да направи предложение за капитана на Левски Андриан Краев за 300 000 евро, само че договорката се провали заради несъответстващи условия от страна на неговия сътрудник във връзка с комисионните и изискванията на контракта. Трансферната акция на Ростов е приключена ", се споделя в обява на RPL Sky в една обществените мрежи.

Краев беше отхвърлен от първия тим на сините, откакто не желаеше да възобнови контракта си, като на негово място Левски притегли Карлос Охене от Хебър. По всичко наподобява, че халфът ще остане да тренира на " Герена " с втория тим и през лятото ще си тръгне като свободен сътрудник. Вчера халфът бе на " Герена ", само че си потегли малко след началото на тренировката на първия тим. През предходната зима тогавашният изпълнителен шеф Ивайло Ивков сподели оферта от Фехервар за халфа, която бе на стойност 600 000 евро, само че тогава тя бе отхвърлена и националът остана на " Герена ". Такава имаше и преди месеци, само че отново не се стигна до прекосяването на Краев в Унгария.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР