Спазването на правовия ред и законността са в основата на

...
Спазването на правовия ред и законността са в основата на
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ в София: Спазването на правовия ред и законността са в основата на нашето разбиране за политика

" Спазването на правовия ред и законността са в основата на нашето схващане за политика. Нарушаването на разпоредбите в никакъв случай не е било и няма да бъде толерирано, до момента в който ГЕРБ- Съюз на демократичните сили са в ръководството на Столична община и Столичния общински съвет. Без значение кой го прави и на каква позиция е. Това сме доказвали неведнъж и поредно.

Затова внесохме отчет за премахване на Борислав Иванов от заеманите от него постове в управлението на Столичния общински съвет и комисиите към него. Надяваме се този отчет да срещне поддръжката и на останалите политически сили в съвета и сътрудниците да покажат на процедура постоянно заявената си отбрана на демократичните правила на ръководство ".

Това се споделя в позиция на общинските съветници от групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет.

" В битката за публичното внимание прекомерно постоянно виждаме прояви на неприятен усет и възмутително държание. И до момента в който това е способ, който някои политици и претенденти за такива употребяват, с цел да бъдат видяни и да отчетат интензивност, когато прекрачат границата на закона, те би трябвало да понесат своята отговорност. Вандализмът и хулиганството не са и не могат да бъдат политически актове. Те са закононарушение.

Днес ние реагираме по отношение на дадените ни пълномощия, с цел да отстраним Борислав Иванов като заместник-председател на Столичния общински съвет и ръководител на комисията по Обществен ред и сигурност и имаме вяра, че на локалните избори след година софиянци също ще реагират уместно и няма да позволен в тази институция да намерят място безочието и грубото тъпчене на закона, освен това в отбрана на един деспот и неговите закононарушения в Украйна.

Както към този момент неведнъж сме заявявали знамето на Украйна ще продължи да стои паралелно с българското, европейското и това на Столична община, до момента в който законните представители на жителите тук не вземат друго решение ", написа още в позицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР