Спасителните служби заявиха, че не са изгубили надежда за откриване

...
Спасителните служби заявиха, че не са изгубили надежда за откриване
Коментари Харесай

4 дни след рухналия блок във Флорида още търсят оцелели

Спасителните служби обявиха, че не са „ изгубили вяра ” за разкриване на оживели под руините на срутения жилищен блок във преди четири дни, написа БГНЕС. Повече от 150 души към момента са в неопределеност, като за други девет е доказано, че са починали.  До момента са разпознати единствено четири от жертвите. Причината за колапса остава неразбираема.

В събота беше оповестен отчет на инженери от 2018 година, в който се акцентира, че при градежа на постройката е позволена „ огромна неточност " в истинския дизайн на 12-етажната крайбрежна постройка . Според данните в отчета строителите са попречили оттичането на вода от основата на постройката. В неделя избавителните екипи оповестиха, че към момента се надяват да намерят оживели под руините. Екипите работят устойчиво, откогато постройката се срути и към тях в този момент се причислиха спасители от Израел и Мексико.
 Най-малко 44 души са починали при случай по време на набожен празник в северната част на Израел Най-малко 44 души са починали при случай по време на набожен празник в северната част на Израел
Най-малко 44 души са починали вследствие на сриването на естрада по време на честването на религиозния празник Лаг Ба Омер в региона на...

Първоначалните старания обаче бяха забавени от пожар в отломките, който към този момент се счита за овладян. Началникът на пожарната в Маями-Дейд Алън Комински призна, че към момента са изправени пред „ извънредно сложна обстановка “, само че няма да се откажат. " Нашите избавителни екипи работят без да стопират и вършат всичко, което могат, претърсвайки всяка област, всеки въздушен джоб с вярата да открият живи оживели ”, сподели той пред кореспонденти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР