Спасителните екипи в американския щат Флорида са прекратили търсенето на

...
Спасителните екипи в американския щат Флорида са прекратили търсенето на
Коментари Харесай

Прекратено е търсенето на оцелели след срутването на сграда във Флорида

Спасителните екипи в американския щат Флорида са прекратили търсенето на оживели в останките на отчасти срутилата се жилищна постройка в Сърфсайд. Част от 12-етажната постройка се срути в края на предишния месец.

Даниела Лавийн Кава - кметът на окръг Маями-Дейд, където се намира Сърфсайд, съобщи, че екипите са взели „ извънредно сложното решение “ за прекъсване на търсене на оживели след „ привършване на всяка налична опция. “

Сега дейностите ще бъдат ориентирани за разкриване на тела на починали.

Официално броят на жертвите на срутилата се постройка е 54 като 86 към момента се търсят. На мястото на нещастието работят спасители, инженери и експерти, измежду които такива от Израел и Мексико.

В началото на седмицата бе оповестено, че са били изринати 124 тона парчета.

Паралелно проверяващи се пробват да схванат каква е била повода за сриването, което сполетя живущите в блока на 24 юни към един и половина след среднощ локално време.

Цитирайки публични лица, „ Вашингтон пост “ показва, че във фонд за потърпевшите са събрани над 1,7 милиона $ и се чакат спомагателни 1,3 милиона. Изданието добавя, че управляващите се пробват да намерят жилище за някои от оживелите в рамките на същия пощенски код. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР