Спас Гърневски, специално за Zonanews.bg Неуважаеми г-н президент Радев, и

...
Спас Гърневски, специално за Zonanews.bg Неуважаеми г-н президент Радев, и
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Докога ще позволяваме на миризливия руски ботуш да ни тъпче?

Спас Гърневски, особено за Zonanews.bg

Неуважаеми господин президент Радев, и господин министър председател Петков. Налице е гнусна провокация на съветската посланичка в Родината ни, против волята на Столичния общински съвет. Тя си е присвоила ролята на кремълски генерал-губернатор, разрешава си обструкции по отношение на решенията на Софийския общински съвет за наименования на алеи и пространства към съветското посолство в София и вие сте длъжни да реагирате стремително и недвусмислено.

Ако България в действителност е свободна, демократична и самостоятелна европейска страна, способените ни управляващи неотложно да изгонят по надлежния ред от страната ни съветската посланичка Елеонора Митрофанова. София се ръководи от демократи, определени от интелигентните поданици на столицата ни, а не от илитерати и Путински мародери!

Чашата от дълго време преля. До по кое време ще поносим съветската надменност в родината на Левски, който ни бе завещал: " Помнете, би трябвало да се освободим сами, тъй като който ни освободи, той ще ни зароби "! Надявам се, че въпреки всичко няма да доживеем следващото си " избавление "? От решението Ви по тази намеса против демокрацията в страната ни ще стане ясно дали сте българи, или съветски марионетни подлоги!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР