Спартак (Варна) обяви пресконференция на старши треньора Димитър Димитров преди

...
Спартак (Варна) обяви пресконференция на старши треньора Димитър Димитров преди
Коментари Харесай

Херо дава пресконференция преди двубоя с Лудогорец, Тодор Стойков няма да присъства

Спартак (Варна) разгласи конференция на старши треньора Димитър Димитров преди 1/4-финалния конфликт за Купата на България. “Соколите ” гостуват в Разград на Лудогорец на 4 април от 17:00 часа, а Херо ще застане пред медиите на 31 март от 10:00 часа.
 Баскетболна легенда на България е новият изпълнителен шеф на Спартак (Варна) Баскетболна легенда на България е новият изпълнителен шеф на Спартак (Варна)
Ето какво пишат варненци:

Пресконференция преди 1/4-финалната среща от шампионата за Купата на България сред Лудогорец и Спартак ще даде старши треньорът на " соколите " Димитър Димитров. Срещата с медиите ще се организира в петък (31.03.) от 10:00ч. в зала " Конферентна " на стадион " Спартак ". 

За страдание новият изпълнителен шеф на клуба, Тодор Стойков, няма да има опция да участва на конференцията, за което молим да ни извините! 

Тодор Стойков ще е разполагаем за диалози с вас по-нататък във времето. Молбата ни е да му дадете задоволително време разполагаем, с цел да навлезе в работния развой.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР