Спартак /Плевен/ и Бдин /Видин/ завършиха наравно 0:0 в среща

...
Спартак /Плевен/ и Бдин /Видин/ завършиха наравно 0:0 в среща
Коментари Харесай

Бдин /Видин/ взе точка в Плевен

" Спартак " /Плевен/ и " Бдин " /Видин/ приключиха наедно 0:0 в среща от 15-ия кръг на Втора футболна лига. Гостите от Видин играха близо половин час с човек по-малко.
Старши-треньорът на " Бдин " заложи в офанзивата на Радослав Захариев и Цветомир Тодоров, само че на почивката размени Захариев с Тома Ушагелов.
В рамките на 8 минути - сред 58-ата и 66-ата, Георги Иванов получи два жълти картона и остави тима си с човек по-малко. Желев реагира незабавно и заздрави защитната линия на тима си. От аварийна пейка влязоха Георги Станимиров и Ивайло Иванов на мястото на Айтов и Николай Цветков. По-късно в игра се появи и опитният Александър Соколов, който размени Винисиус Белоти. В 90-ата минута още един бранител укрепи защитата на " Бдин " - Даниел Стоянов смени Цветомир Тодоров. Рокадите дадоха резултат, бдинци удържаха нулевото тъждество и завоюваха скъпа точка като посетители.
В идващия кръг момчетата на Живко Желев одобряват първенеца от предишния сезон - дубъла на ЦСКА 1948. Мачът е в петък, 3 ноември, от 14:30 часа на стадион " Георги Бенковски ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР