Совалките на американския посланик Херо Мустафа не спират. След като

...
Совалките на американския посланик Херо Мустафа не спират. След като
Коментари Харесай

След ГЕРБ, Херо Мустафа се видя и с ИТН

Совалките на американския дипломат Херо Мустафа не стопират. След като се срещна с огромна част от министрите в служебното държавно управление, а и с водача на ГЕРБ Бойко Борисов (в деня на глобите по закона " Магнитски " ), тя се видя и с част от управлението на Има Такъв Народ. Срещата се е състояла през вчерашния ден, за нея заяви самата партия. Формациите на Трифонов и Борисов са водещи в анкетите на  социологическите организации, т.е. имат максимален късмет да сформират кабинет след вота на 11 юли.

На срещата са взели участие заместник-председателят на ИТН  Тошко Йорданов, Ива Митева и Димитър Гърдев. Мустафа е била осведомена с главните цели на партията - борба с корупцията, превъзмогване на следствията от икономическото положение на страната и външна политика, учредена на пълноправното участие на България в Европейски Съюз и НАТО. Обсъдени били и съответно връзките сред България и Съединени американски щати. " Беше доказана ангажираността за продължение на осведомителния продан, съдействието и взаимоотношението в битката с корупцията и налагането на върховенството на закона ", оповестиха от партията.

Междувременно, в телевизионно изявление, за разлика от мандатната рулетка след 4 април.

 

" ТРИ МОРЕТА "

Днес в София президентът Румен Радев откри конференция, отдадена на мощно подкрепяната от Съединени американски щати самодейност " Три морета ". Форумът минава под мото „ Три морета “ - единение, нововъведения, съгласуваност “. След месец България ще бъде хазаин на Среща на върха в границите на самодейността. Радев съобщи, че 12-те страни членки са изправени пред общи провокации. „ Вече от няколко години, в границите на годишните срещи на президентите, стигнахме до извода, че политическото говорене не е задоволително. Трябва да работим по този начин, че нашият район да стане по прелъстителен “, съобщи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР