Социологията показва, че ние ще бъдем победителите на предсрочния парламентарен

...
Социологията показва, че ние ще бъдем победителите на предсрочния парламентарен
Коментари Харесай

Митев : Ще предложим правителство по европейски път, може и да е на малцинството

Социологията демонстрира, че ние ще бъдем спечелилите на предварителния парламентарен избор и на локалните избори. Очакваме от ден на ден хора да ни поддържат. Те знаят, че в пътя на България в бъдещето ГЕРБ няма място. След излизане на резултатите ще предложим държавно управление за европейски път и избавление на България. Може и да е на малцинството. Това сподели Искрен Митев от " " в ефира на Nova News.

Той упрекна водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в обявяване на погрешна информация, а точно, че правосъдната промяна не е предходна поради липса на кворум.

" Всъщност ГЕРБ я блокираше, ръководителят на Народно събрание направи по този начин, че тя да не се случи. Задавам си въпроса кои са хората, вярващи на ГЕРБ. Как може да им имат вяра след инфраструктурните обири? Не разбирам. Коалицията Политическа партия - Демократична България е късмет за България да промени това, което се случваше последните години ", съобщи още Митев.

По думите му в 22-те общини, които той съставлява в София-област, няма нито едно обитаемо място, в което да не се виждат нередности.

" Най-лошият сюжет би бил ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък " да създадат държавно управление. Те ще репресират хора с избухлив дух, с цел да се резервира статуквото и кметовете на ГЕРБ. Младите хора в Българска социалистическа партия, които не са били включвани в схеми, към този момент застават в редиците на Политическа партия. Те имат идеологията на Българска социалистическа партия, само че се разпознават в нашите дейности ", разяснява Митев. 

Според него Комисия за защита на конкуренцията и КЗП би трябвало да наблюдават за недобри търговски практики, а дребният бизнес да бъде подкрепят от страната. " Тези органи са политически обвързани, това би трябвало да се отстрани. Не високите цени са проблем, а ниските приходи. България живее в бедност, тъй като 30% от нея е била открадната ", счита Митев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР