СподелиДнес, на Цветница, времето ще бъде предимно слънчево. След обяд

...
СподелиДнес, на Цветница, времето ще бъде предимно слънчево. След обяд
Коментари Харесай

Времето днес ще бъде предимно слънчево

Сподели
Днес, на Цветница, времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд над източните и планинските региони ще бъде с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е доста дребна.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, в София – към 22°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще бъде с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 m ще е към 14°, на 2000 m – към 7°.

По Черноморието времето ще е най-вече слънчево. След обяд ще бъде с купеста облачност и на изолирани места е допустимо да превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 17°-21°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 26 мин. и залязва в 20 ч. и 23 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 57 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 50 мин. и изгрява в 0 ч. и 30 мин. Фаза на луната: четири дни преди последна четвърт.

През първите дни на първото десетдневие май месец се чака да бъде извънредно по-хладен, изключително в котловините и по високите полета на Западна и Централна България, където ще има условия и за късни слани.

Валежи от сняг се чакат по планините. Най-ниски ще са температурите към Великден.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР