Социолог коментира готовността на българите да се справят с инфлацията: Не

...
Социолог коментира готовността на българите да се справят с инфлацията: Не
Коментари Харесай

Социолог: Едва 16% от българите смятат, че ще се справят финансово с инфлацията

Социолог разяснява готовността на българите да се оправят с инфлацията: 

" Не се чува доста бездънен диалог от страна на политиците по отношение на това дали ще има постоянен кабинет. По време на акцията част от политическите обединения бяха на дневен ред, само че никой не даде ясна рецепта по какъв начин ще се оправяме с това, което ни чака. На фона на тези данни 69% от българското общество чакат да има постоянен кабинет. Българското общество има същинска паника какво го чака и по какъв начин ще се оправим. 

Няма особена динамичност по демографски характерности. Тук има от най-младите до най-възрастните с всички типове приходи. На всички равнища е стигнало това чувство. 
Дялове в социологията демонстрират, че ситуацията не е розово. Едва 16% считат, че ще се оправят - те са по-високо образовани, с по-високи приходи, други би трябвало да огриничават питателните си артикули. Червена лампичка да политиците в социологията няма. 

76% от хората се чудят по какъв начин ще се оправят финансово през идната година. Не съм оптимист за дълголетието на 48-то Народно заседание. Надявам се през бюджета по тази тематика да се поработи. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР