Социалната услуга Център за социална рехабилитация и интеграция на лица

...
Социалната услуга Център за социална рехабилитация и интеграция на лица
Коментари Харесай

Центърът за социална рехабилитация и интеграция на лица с психични разстройства отчете отлични резултати

Социалната услуга Център за обществена рехабилитация и интеграция на лица с психологични разстройства, предоставяна от Община Бургас, отпразнува своя първи рожден ден на 1-ви ноември 2018 година.

Празникът беше маркиран с празненство, квалифицирано от екипа и потребителите на Центъра. Празничната стратегия включваше и празненство за потребителите и техните близки.

Специални посетители на тържеството бяха Мая Велчева - шеф на дирекция " Европейски политики и стратегии " и Адриана Христова - шеф отдел " Социални действия, опазване на здравето и стратегии " в Община Бургас, които откриха тържеството, описаха за напъните положени  от Общината в посока интеграция на лицата с психологични разстройства  и сервираха своите поздрави на присъстващите.

Юлия Куцарова - шеф на обществената услуга, направи къса равносметка на миналата година и насочи специфични благодарности към Мая Казанджиева - шеф на дирекция " Социални действия, опазване на здравето и спорт " и Мая Велчева - шеф на дирекция " Европейски политики и стратегии " в Общината, чиято е главната заслуга за възникването на концепцията, разкриването и реализирането на процедура на най-новата обществена услуга в Общината и единствена в Бургаска област, работеща с такава целева група. Тя благодари и на сътрудниците си, за ежедневния труд, който поставят, на потребителите и околните им за доверието към общата идея. Накрая им пожела, да продължат дружно да работят, уверени че това е верният път, който може да изведе потребителите до консолидираното им в обществото и тяхното социализиране.

В диалог с Христова, родителите споделиха какъв брой е значима тази услуга за техните пораснали деца, с цел да се усещат по-самостоятелни, по-уверени в личните си умения и признати от обществото. Имат вяра и имат вяра, че тази смяна на настройките и вярванията в общността към хората с психологични разстройства ще продължи в позитивната посока.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР