Социалната политика е изключително тежък сектор, от който зависят съдби.

...
Социалната политика е изключително тежък сектор, от който зависят съдби.
Коментари Харесай

Емил Караниколов: В региона ни няма опашки от инвеститори и борбата в тази посока е голяма

Социалната политика е извънредно тежък бранш, от който зависят ориси. Благодаря на Бисер Петков за колегиалността и отношението, което е имал към мен. Отстраняването му е решение на държавното управление. Това сподели министърът на икономиката Емил Караниколов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия, съобщи вести.бг.

В началото на другата седмица ще има съдружен съвет, разкри той.

Икономическият министър разяснява срещата сред премиера Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп. „ Историческа среща. Тази среща води до началото на развиване на нови връзки. Това са думи на посланика н Съединени американски щати у нас. Първия стратегически приоритет е защита и сигурност, развиване на икономическите, комерсиалните връзки и енергетика и не на последно място върховенството на закона. Аз видях двама водачи, които обсъждаха стратегическо развиване и политики, а не покупко-продажби “, заключи Караниколов.

По отношение на вноса на полутечен газ от Съединени американски щати, Емил Караниколов заяви: „ Идеята е България да получава газ от доста източници, с цел да бъде конкурентна. В района няма опашки от вложители и битката в тази посока е огромна. За да дойдат вложения би трябвало да имаме капиталов климат, а това не се прави с магическа пръчка “.

„ През последните 30 години страната бе абдикирала от образованието, от стопанската система, от културата. Сега започваме да решаваме тези проблеми. През последните 30 години показахме, че тук може да се стане богат без да си работил. Най-големият ни проблем е, че през последните 30 години успяхме да опетним името на България. Името на страната ни е очернено. Така се загуби доверието на хората “, разяснява още министърът на стопанската система.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР