Социалната организация Соник Старт подновява консултациите, свързани с психологическата подкрепа

...
Социалната организация Соник Старт подновява консултациите, свързани с психологическата подкрепа
Коментари Харесай

Предлагат социална и психологическа помощ в борбата с Ковид - slava.bg

Социалната организация Соник Старт възобновява консултациите, свързани с психическата поддръжка на жители, поради усложняващата се обстановка с разпространяването на ковид в България. За последните седем месеца, по време на първата акция, тя е помогнала на общо 9446 души, измежду които и доста деца.

Консултациите още веднъж ще се организират отдалечено, по телефон и имейл на всеки, който има усложнения – физически, психосоциални, прочувствени. Или пък просто желае да показа страховете си, свързани със своето здраве и сигурност.

Ръководителите на всеки център ще реализират всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната Община, за по-бърза реакция при рецесии и за оказване на подпомагане от компетентността на локалната власт. В момента СОНИК СТАРТ организира още една акция, която започва по случай 12-годишния си рожден ден.

Организацията дава безвъзмездни юридически съвещания по семейно-правни въпроси, които включват и консултиране на деца. Те се организират в нейните центрове в страната – Балчик, Драгоман, Карлово, Левски, Първомай и Червен бряг.

Кампанията ще продължи до края на месец март 2021г. Организацията съществува в страната от 12 години и предлага голям набор от услуги. Всеки жител, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете по телефон или мейл, оповестени!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР