Социалната мрежа "Instagram" тества нова функция за онлайн пазаруване директно

...
Социалната мрежа "Instagram" тества нова функция за онлайн пазаруване директно
Коментари Харесай

Instagram с нова функция за онлайн пазаруване

Социалната мрежа "Instagram " тества нова функционалност за онлайн извършване на покупки непосредствено посредством приложението си.

"Днес представяме функционалността "Checkout " на "Instagram ". Сега, когато намерите артикул, който ви харесва, можете да го закупите, без да напускате приложението. ", оповестяват от обществената мрежа.

При обзор на рекламни известия в "Instagram " потребителите към този момент ще могат да натиснат бутона "Checkout on Instagram “, да изберат мечтаните характерности на продукта, като да вземем за пример размер и цвят, да вкарат данните си за заплащане и да създадат поръчка в приложението без да посещават уеб сайтове на трети страни. Всички известия, свързани с за доставката на поръчката, също ще бъдат изпращани непосредствено посредством "Instagram ".

Функцията "Checkout " към момента е в тестови стадий за потребителите на услугата, намиращи се на територията на Съединени американски щати. Блогът на "Instagram " изброява лист от почти 20 марки, за чиито артикули към този момент могат да се реализират поръчки през "Checkout ".

За създаването на тази нова функционалност за онлайн извършване на покупки на "Instagram " бе обявено през септември предходната година от портала "The Verge ". Според него, компанията "Facebook ", която към този момент има услугата, е уверена, че "Instagram " може да чака забележителен триумф на пазара на интернет търговия. От изданието означават, че сметки в Instagram имат повече от 25 милиона разнообразни компании и предприятия, като към 2 милиона от тях са рекламодатели.

Услугата "Instagram ", която е предопределена за издание на фотоси и видеоклипове, започва през октомври 2010 година и в началото е била предопределена единствено за мобилни устройства на "Apple ". През април 2012 година услугата стана налична за потребителите на платформата "Android ". Същевременно "Facebook " закупи "Instagram " за 1 милиард $.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР