Сър Род Стюарт беше очевидно освиркван от фенове в Германия,

...
Сър Род Стюарт беше очевидно освиркван от фенове в Германия,
Коментари Харесай

Род Стюарт беше „освиркван“ от фенове, след като показа украинското знаме и снимка на Зеленски

Сър Род Стюарт беше явно освиркван от почитатели в Германия, когато сподели украинското знаме и фотография на президента Володимир Зеленски.

79-годишният артист на Do Ya Think I'm Sexy, който гласно изрази поддръжката си за Украйна и даже оказа помощ на семейство от седем бежанци, бягащи от нашествието на Русия, с жилища и пари, свири в QUARTERBACK Immobilien Arena в Лайпциг, Германия, в петък вечерта.

По време на сета си той извърши своята „ военна ария “ от 1991 година, Rhythm Of My Heart, която посвети на Украйна. Преди да пусне песента, украинското знаме беше изложено зад него, до момента в който той носеше синьо искрящо яке. Клипове, споделени в X, по-рано прочут като Twitter, демонстрират изображението на украинския президент, което също се демонстрира на екран.

Сър Род беше извърнат с тил към тълпата, до момента в който поздравяваше фотографията на президента на екрана. Смесица от освирквания, писъци и подсвирквания се чуха от тълпата, до момента в който музикантът изглеждаше не запомнил за разграничената реакция.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР