Социалната мрежа Facebook взе особено решение - временно правилото, което

...
Социалната мрежа Facebook взе особено решение - временно правилото, което
Коментари Харесай

Facebook позволява украинци да зоват за смъртта на Путин и войската му

Социалната мрежа Фейсбук взе изключително решение - краткотрайно правилото, което не разрешава апели за принуждение в обществените мрежи, ще бъде отчасти анулирано за някои консуматори.

А по-точно - всички в Украйна, Полша и Русия ще могат да " приканват за принуждение против руснаци, съветски бойци в подтекста на украинската инвазия ", както и съответно да желаят гибелта на " съветския президент Владимир Путин или беларуския президент Александър Лукашенко ".

Говорителят на компанията Анди Стоун изяснява, че няма да са възможни съответни апели за принуждение против съветските цивилни. Също по този начин ще бъдат премахвани годни закани против Путин и Лукашенко, въпреки да не е ясно тъкмо по какъв начин модераторите на Зукърбърг ще преценят кои закани са такива, когато това е предизвикателство и за специфичните служби.

Русия реагира на смяната на разпоредбите, като прикани Съединени американски щати да спре " екстремистките действия " на Meta, компанията-майка на Фейсбук. Социалната мрежа към този момент е блокирана в страната.

За момента хората на Зукърбърг са лимитирали съществено страниците на съветските държавни медии и се борят с множеството подправени профили, които популяризират съветска агитация.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР