Социалистите в цялата страна продължават с регистрацията на своите листи.

...
Социалистите в цялата страна продължават с регистрацията на своите листи.
Коментари Харесай

БСП за България продължава регистрацията на своите листи в цялата страна

Социалистите в цялата страна не престават с регистрацията на своите листи.

Над половината от претендентите на Българската социалистическа партия на тези избори ще бъдат младежи, което демонстрира съществено обновяване.

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ във Враца записва листата на социалистите. Тя е формирана от опитни и млади претенденти за народни представители.

Днес бе записана и третата софийска листа на Българска социалистическа партия. Водачът на левицата за 23-ти МИР Христо Проданов пожела триумф на претендентите на Българска социалистическа партия.

В предходните дни се записаха листите на 24-ти и 25-ти МИР с водачи Георги Свиленски и Корнелия Нинова.

Социалистите записаха своята листа за идните избори и в Русе, където лидер е Иван Иванов, някогашен министър на земеделието в последния постоянен кабинет. „ Резултатът от работата на Министерство на земеделието е средствата, които ще получат тази година българските аграрни производители, да са невиждано доста и те да се разпределят по-справедливо и по-прозрачно “, съобщи Иванов след регистрацията на русенската листа.

При регистрацията на листата в София-област Иван Ченчев разгласи, че Българска социалистическа партия и в идващото държавно управление ще бъде обществен вектор и дирек, с помощта на който, се осъществят политики в полза на българските жители.

Водачът на Българска социалистическа партия в Хасково Смиляна Нитова съобщи, че социалистите ще водят положителна акция в отбрана на своята платформа и политики.

Листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 1-ВИ МИР Благоевград бе записана от проф. Георги Михайлов.

Той уточни, че и в идващия парламент и постоянен кабинет опазването на здравето ще продължи да бъде измежду целите на Българска социалистическа партия.

Представителите на левицата потеглят към идните предварителни парламентарни избори с гордо вдигната глава и убеденост в постигането на един добър резултат, който ще им разреши да продължат с реализирането на своята стратегия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР