На Гергьовден ЛЕВИЦАТА! регистрира листата си в 8 МИР-Добрич за

...
На Гергьовден ЛЕВИЦАТА! регистрира листата си в 8 МИР-Добрич за
Коментари Харесай

На Гергьовден листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич поведе неврохирургът доц. Георги Кючуков

На Гергьовден „ ЛЕВИЦАТА! " записва листата си в 8 МИР-Добрич за предварителните парламентарни избори на 9 юни, водена от доцент Георги Кючуков, неврохирург, член на ИБ на Политическа партия АБВ. Сред претендентите за народни представители на обединението в Добрич са хора от целия район, с разнообразни специалности, и познати на съгражданите си. Доц. Кючуков акцентира, че измежду първите дейности на „ ЛЕВИЦАТА! " в 50-тото Народно заседание е да упорстват за ограничения, ориентирани в грижа на Добричкия район и неговите жители.

„ Аз, като неврохирург, съм оказал помощ на хиляди хора със болести на мозъка. Искам да избавя милиони от хора с заболели мозъци! ", сподели в изказването си пред локалните медии доцент Кючуков.

Лидерът на АБВ Румен Петков означи, че съставът на листата на „ ЛЕВИЦАТА! " в Добрич отразява професионалните потребности на района и подчертава върху въпроси, основни за района, като достъп до опазване на здравето, сигурност, туризъм. Той акцентира неглижирането на Добрич и Добричко от страна на законодателната власт в тези ресори, а и в редица други. Петков даде незадълбочен образец за безхаберието и с метода, по който наподобява централната градска част на Добрич, където царува цялостна съсипия от години. „ ЛЕВИЦАТА! " е поръчител, че в идващия парламент ще бъде сбъднат надзор върху разхода на обществените средства - и общински, и държавни. Отговорност носят и сегашните депутати, и всички, които са подкрепили настоящия кмет, сподели още той.

На днешния празничен ден претендентите на „ ЛЕВИЦАТА! " подариха новото издание на Патриотичния календар на АБВ и великденски шарени яйца.

Ето и претендентите на „ ЛЕВИЦАТА! " 8 МИР-Добрич:

Доц. Георги Кючуков

Мариана Петрова

Веселина Тупарева

Миглена Ганева

Севда Реджеб

Веселин Йовев

Николай Бекяров

Росен Златев

Иванка Ташева

Паньо Николов

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР