Социалисти от цялата страна защитиха своята позиция за мирно решаване

...
Социалисти от цялата страна защитиха своята позиция за мирно решаване
Коментари Харесай

БСП се включи в Общобългарския поход за мир – срещу изпращане на оръжие за Украйна

Социалисти от цялата страна опазиха своята позиция за спокойно решение на спора в Украйна
Социалисти от цялата страна – членове, деятели, както и парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” се включиха в Общобългарския поход за мир и неутралитет. Инициативата се организира в над 20 града в страната и има за цел да покаже отношението на българския народ към решението за изпращане на оръжие в Украйна.

„ Посланието на Българска социалистическа партия за мир е освен през днешния ден. Ние от първия ден на войната отстояваме позицията, че спорът би трябвало да бъде решен по кротичък и изкусен метод “, декларират депутатите от левицата, които пазят тази тези освен в Народното събрание.

Българска социалистическа партия има поредна позиция по повод войната в Украйна – от левицата упорстват за дипломатическо решение на спора още от неговото начало. В тази връзка народните представители от парламентарната група на “БСП за България “ не поддържаха решението на Народното събрание за изпращането на оръжия за Украйна. „ Очевидно в България има хора и то не малко, които мислят като нас. Които мислят, че това решение за изпращане на оръжие за Украйна е антибългарско, то е неприятно решение за България “, споделят още социалистите по време на похода.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР