Соня Васи е единствената досега нашенка, която озари кориците на

...
Соня Васи е единствената досега нашенка, която озари кориците на
Коментари Харесай

Нов бизнес: Соня Васи продава пуловери през Фейсбук

Соня Васи е единствената до момента нашенка, която озари кориците на американското списание " Плейбой ". Наскоро стана ясно, че хубавицата е почнала да продава пуловери посредством Facebook. Нейната пристрастеност към плетивата датира доста от дълго време, само че едвам в този момент тя към този момент предлага стоката си и от персоналния си профил.

                             

Соня качва пуловерите от нейната марка и в случай че някой желае да си ги поръча, би трябвало да ѝ написа персонално известие за цената. Под всяка фотография е цялостно с въпроси от вида: има ли размери и какъв брой костват. Васи не разкрива цените обществено, а единствено в персонален чат. Това е способ, посредством който русокоската цели повишаване на оборота си. 

                             

Васи декларира, че " Не е значимо в какъв брой магазина имаш стока, значимото е какъв ти е маркетингът ". Тя е избрала обществените мрежи, тъй като сега те са най-достъпни до крайния консуматор. Очевидно персоналната връзка е значима за ней, когато поръчват нейната марка. Преди години тя започва с плетени шалове, а след това разшири бизнеса си и с пуловери. Васи употребява европейски прежди, които са извънредно качествени, меки и комфортни. Доставят ѝ ги основно от Италия и Франция. Повечето от нещата ги плетат в Америка, има и дами, които ѝ оказват помощ, само че чантите и пуловерите обаче си ги прави у нас.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР