Соня Тодорова, питаш ме с кого ще продължиш живота си,

...
Соня Тодорова, питаш ме с кого ще продължиш живота си,
Коментари Харесай

Пърси отговаря за самотата

Соня Тодорова, питаш ме с кого ще продължиш живота си, дали ще се разведеш, брачният партньор ти ще се върне ли при теб и къде си сбъркала. Първо, оправдавам се за голямото забавяне с отговора ми, само че знаеш по какъв начин е. Имаше празници, почивни дни и не съм си проверявал пощата. Освен това, за бъдещето няма да мога да ти отговоря, тъй като не съм оракул, а просто мъж...добре де, страховит мъж ;)

Сега по тематиката и освен към теб, а към всички дами, които си задават сходни въпроси. Чувал съм, че дамите обичате драмата, изпитвал съм го и на личния си тил, само че не разбирам за какво е толкоз ужасно да останете сами. Соня, даже и мъжът ти да не се върне при теб и да се разделите, това е нещо доста хубаво. Първо, още веднъж ще си сама и свободна да правиш каквото си поискаш, с който си поискаш:) Съветвам те да се възползваш от шанса.

Не виждам нищо чак толкоз неприятно в разделите. Всеки край е ново начало. Сега имаш мотив да се радваш на новото при теб. И на никое място не си сбъркала, просто очевидно по този начин ви се е получило. Виж, Соня, ние мъжете сме непостоянни и когато ви зарязваме, не е тъй като сте сбъркали, а тъй като ние по този начин вършим. Трябва да схванеш, че множеството мъже не желаят да бъдат с една жена вечно, както вие си мечтаете.

Ако не друго, то най-малко се наслаждения на момента, в който не си обвързана, погрижи се за себе си и се радвай на живота ;)
 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР