Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНякакъв бройлер от “Пълен провал

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукНякакъв бройлер от “Пълен провал
Коментари Харесай

ПП “Пълна промяна” следствие, прокуратура и съд ли е ?


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Някакъв бройлер от “Пълен неуспех ” изяснява, че Българска народна банка е значимо звено в битката против корупцията. Затова бил повдигнат за кандидат-гуверньор Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия.

Ха!

Значи “Има подобен народ ” не се бори против корупцията?! Защо претендентът на Има Такъв Народ Любомир Каримански да не е герой против корупцията? Защо, бе?!

Ама я по-ясно, в случай че обичате!

Никой не ви клати обединението по този жесток метод, по който вие си я клатите.

Понеже този хлевоуст левент повтаряше в унес – доста хора да влезнат в пандиза, с цел да живеят българите по-добре, ще го попитам по този начин:

– Политическа партия “Пълна смяна ” разследване, прокуратура и съд ли е?

– Българска народна банка финансов ДАНС ли е?

– Кирил Петков и Асен Василев са във властта от месец май предходната година. Какво се промени? Дааа, доста неща. Всички цени нарастнаха. Проблемите на българите се усилиха. Мизерията и насилието от 90-години на предишния век се завърнаха.

– Лидерите на “Пълен неуспех ” може ли да закусват в пандиза по-рано, в сравнение с други ще вечерят?! Може.

… Венко Сабрутев си призна по Нова телевизия това, което Ива Митева към този момент описа – предложил бил win-win обстановка, т.е. Любомир Каримански да се отдръпна и да се изкуши от високия пост в Световната банка. Това е рекет, господин Сабрутев! И е толкоз гнусен рекет, колкото български КАТ-аджия да изиска пари за супа и кафе от турски камионджия.

Само да ви свѐтна: брачната половинка на Венко Сабрутев от 10 години работи в БЕХ, самият той е бил енергиен специалист на държавни дружества; месечно фамилията е прибирало по близо 15 000 лв. от ръководството на тези, които депутатът от “Пълен неуспех ” желае да вкара в пандиза. Може, но и вие с тях. Били сте част от системата, която отричате и желаете да тричате.

Тарикати, а?!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР