„Солун вече е в „червена зона“ заради покачване на броя

...
„Солун вече е в „червена зона“ заради покачване на броя
Коментари Харесай

Строги наказания в Гърция за неспазване на мерките и фалшиви PCR тестове

„ Солун към този момент е в „ алена зона “ поради повишаване на броя на инфектираните с ковид, като тази вечер в 18.00 часа ще се разисква дали от събота да се вкара нов локдаун с вечерен час от 18.00 до 5.00 сутринта, като това ще важи за събота и неделя в цяла Гърция, а по-късно тези ограничения ще важат единствено за алените области всекидневно “, това разяснява в „ Преди всички “ юрист Мартина Георгиева, която живее и работи в Солун.

Тя уточни, че всички в Гърция се преценяват с ограниченията, другояче има солени санкции.

„ В Солун не са доста инфектираните, само че беше открит новият вариант - южноафриканският, а имаме към този момент преди този момент открит и английският вариант в Гърция. Това тормози хората и по тази причина се чакат новите ограничения. В лечебните заведения има огромен брой приети в болница, само че те се оправят, няма място за терзание и недоволство, тъй като всички наранени от рецесията получават помощи от страната “, описа още Георгиева.

Тя изясни още, че има огромни наказания, в случай че представиш подправени документи, свързани с пандемията, най-много подправени PCR проби, има наказване до една година условна присъда и парична санкция. Вече има такива каузи, които се водят за тези, които са нарушили противоепидемичните ограничения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР