Софийският районен съд заседава по делото срещу прокурорския син Васил

...
Софийският районен съд заседава по делото срещу прокурорския син Васил
Коментари Харесай

Ключови показания по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов

Софийският областен съд заседава по делото против прокурорския наследник Васил Михайлов. Той е обвиняем за няколко побоя и нанасяне на телесни повреди.

Срещу него беше формиран и различен развой - за отправена опасност към някогашната му другарка.

В петък Михайлов беше доведен в съда с белезници,  макар че във вторник районният съд постанови, че може да бъде освободен против 3000 лева гаранция, съобщи.

Прокуратурата апелира това решение и Васил Михайлов остава в ареста, до момента в който градският съд не се произнесе като последна инстанция. 

Васил Михайлов и този път репликира, апострофира и влиза в разговор със очевидци по делото, което предизвика от своя страна магистратите да го помоля да се държи по-възпитано.

Днес се чуха едни от най-ключовите показания . Пред съда приказва брачната половинка на треньора Румен Николов, която първа разкри случаите на принуждение в града. Тя призна, че брачният партньор ѝ към момента се възвръща, не е добре здравословно и още веднъж сподели, че Перник се опасява от Васил Михайлов.

„ Започваха с безчинство и побой над мъже, които бяха на колене, с наведени глави, които той риташе и биеше. И чувах и писъците на приятелките им, които молеха за помощ. И при мисълта, че някой е бил толкоз беззащитен, а различен стои и снима, и това е траяло повече от година и целият град е мълчал, не можех да си показва, че ще виждам повече ”, съобщи Марияна Николова, брачна половинка на пострадал от Васил Михайлов.

„ При всяко свое излизане се държеше толкоз безочливо, че в действителност с помощта на неговото държание, го прибираха назад. Нагъл човек, който каквото и да направи, няма да се случи нищо ” разяснява още Николова.

Все още нито едно от делата против Михайлов не е приключило даже на първа инстанция. Припомняме, че бащата на Васил - прокурорът Бисер Михайлова също беше задържан за упражнено принуждение против брачната половинка си.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР