Софийският градски съд разпореди 25-годишния Георги Георгиев, обвинен за четворното

...
Софийският градски съд разпореди 25-годишния Георги Георгиев, обвинен за четворното
Коментари Харесай

Обвиненият за четворното убийство в Нови Искър: Има психотропна мрежа, убиват хора


Софийският градски съд разпореди 25-годишния Георги Георгиев, упрекнат за четворното ликвидиране в Нови Искър, да бъде настанен в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи, с цел да му бъде направена цялостна здравна експертиза, и постанови най тежката мярка за неотклонение "задържане под стража ", съобщи Novini.bg Според магистратите събраните доказателства приказват за авторство на действието.

Пред съда обвиненият съобщи, че в тежко положение. По думите му има психотропна мрежа, която убива хора и той самият индиректно има информация за две убити лица. Ако не ми помогнете, ще желая помощ от Европейския съюз. Искам да апелирам, съобщи Георги Георгиев.

От прокуратурата упорстваха Георгиев да бъде настанен в профилирано заведение в Ловеч, с цел да бъде открито психологичното му положение.

Искането за настаняване в Министерство на вътрешните работи болница насочиха пък юристът и психиатърът на обвинения, тъй като, по думите им, би трябвало да му бъде направена цялостна експертиза за тежка туберкулоза и тежка форма на епилепсия.

В съда стана ясно, че гибелта на жертвите е настъпила след породени тежки мозъчни контузии и солидна кръвозагуба, а убийството е осъществено по изключително нечовечен метод.

Припомняме, че майката, бащата, бабата и братът на Георги Георгиев бяха открити в понеделник мъртви в дома им на улица "Светлина " в града. 25-годишният мъж е признал пред проверяващите, че е направил четирите убийства още в петък вечерта. Използвал е секира и нож. Започнал е от брат си, който сега на закононарушението бил задремал. После е причакал в къщата първо баба си, по-късно майка си и татко си.

Телата на цялото семейство са открити в къщата, завити с одеяла и затрупани с възглавници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР