Софийският апелативен съд (САС) пусна под парична гаранция Пламен Владимиров

...
Софийският апелативен съд (САС) пусна под парична гаранция Пламен Владимиров
Коментари Харесай

Съдът пусна на свобода свекъра на намерената в куфар Евгения

Софийският апелативен съд (САС) пусна под парична гаранция Пламен Владимиров - свекър на грубо убитата Евгения Чорбанова. Решението е взето единствено няколко седмици, откакто той беше наказан на пожизнен затвор от Софийският градски съд като съизвършител в убийството, осъществено дружно със сина му Орлин.

Съдът е почел жалбата на Владимиров против мярката му за неотклонение " задържане под стража ". В претекстовете на органа, представени от Българска национална телевизия, се показва, че упрекнатият има изрядно процесуално държание, не е препятствал по никакъв метод провеждането на делото и е спазвал всички условия към него, показва Българска национална телевизия.

Паричната гаранция, против която той е пуснат на независимост, е в размер на 5 хиляди лева Определението на САС е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Точно преди три седмици Пламен Владимиров и синът му Орлин бяха наказани на пожизнен затвор на първа инстанция. Орлин споделил с татко си Пламен Владимиров решението да убие брачната половинка си Евгения и потърсил съвет от него по какъв начин тъкмо да извърши закононарушението и да прикрие следите.

Тялото на Евгения беше намерено през 2021 година в куфар във водоем. Според обвиняването закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР