Софийски градски съд разглежда днес мярката на обвинения за убийството

...
Софийски градски съд разглежда днес мярката на обвинения за убийството
Коментари Харесай

Гледат мярката на младежа, убил майка си в столичния квартал Младост`

Софийски градски съд преглежда през днешния ден мярката на обвинявания за убийството на 43-годишната си майка кв. " Младост ".
 

На 17 април към 18.30 ч. в полицията беше получен сигнал за намерено тяло на 43-годишна жена в столичния квартал " Младост ". След като познати не съумели да се свържат с дамата, решили да посетят жилището, в което е отседнала и разкрили натрупа й. Пристигналите полицейски екипи откриха следи от принуждение по тялото, нанесени й били голям брой удари по главата.
 


През нощта на 18 април във влака София - Варна, на гара Гора Оряховица, за осъщественото тежко закононарушение беше арестуван 21-годишен мъж. Ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова заяви, че арестуваният е наследник на жертвата. Двамата са пристигнали в София на 16 април, с цел да бъде настанено момчето в клиника за лекуване на наркомании. Отседнали са в жилище на позната на жертвата.
 БГНЕС
Прокурор Русинова съобщи, че причинителят е престъпно проявен и се е лекувал в психиатрични заведения. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев добави, че мъжът дава извънредно нелогични и неразбираеми пояснения, които най-вероятно са подбудени от приема на опиати. Извършителят е с досъдебно произвеждане за опит за обир на казино във Варна; има престъпни регистрации за безчинство и за грабежи.-->
 

Полицията е проследила връзката му в интернет, разпитани са и лица от обкръжението му. Според прокуратурата възможният претекст за тежкото ликвидиране е финансов. Налични са доказателства, че малко преди гибелта на майката е имало скандал сред нея и сина й.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР