Софийската школа по лека атлетика “Дарко Тим ще организира първото

...
Софийската школа по лека атлетика “Дарко Тим ще организира първото
Коментари Харесай

Зимният атлетически сезон стартира с Darko Team Baby Cup

Софийската школа по лека атлетика “Дарко Тим ” ще провежда първото съревнование за зимния лекоатлетически сезон. Надпреварата Darko Team Baby Cup – епизод 2 е за деца на възраст от 4 до 13 години и има упоритостта да събере най-бързите деца от цяла България.

Състезанието ще се организира на 27 ноември от 10:00 часа в зала „ Asics Arena “ в София и е отворено за всички искащи без значение дали членуват в състезателен клуб или желаят да създадат първите си стъпка в атлетиката по време на шампионата.

Децата ще бъдат разпределени в пет възрастови групи и ще се премерят сили на 50 метра и 60 метра.

В първото издание на съревнование през април 2022 година на стадион „ Васил Левски “ участваха близо 250 състезатели от над 10 клуба от страната. Сега упованията на уредниците са, че спортистите ще бъдат към 300.

Всички деца ще получат стартови номера и документ за присъединяване, а най-бързите във всяка възрастова група ще бъдат наградени с медали и дарове от Darko Team.

Събитието се провежда с поддръжката на нашите сътрудници от Decathlon Bulgaria, водещата организация за разделно събиране на боклуци от опаковки ЕКОПАК България, водещата компания за асортимент на личен състав в България Easy Consult и Асоциация за развиване на българския спорт.

Записването за надпреварата към този момент стартира в уеб страницата: www.babycup.darkoteam.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР