Софийската организация на ДСБ стои твърдо зад кандидатурата на предприемача

...
Софийската организация на ДСБ стои твърдо зад кандидатурата на предприемача
Коментари Харесай

ДСБ-София: Заставаме зад Терзиев, Лилков от години не е активен

Софийската организация на ДСБ стои твърдо зад кандидатурата на " бизнесмена в IT бранша Васил Терзиев " за кмет на града, оповестиха от партията в публична позиция до медиите. 

От ДСБ-София подчертават, че Терзиев е издигнат съвместно от Политическа партия и Демократична България, а кандидатурата на Вили Лилков изобщо не е обсъждана.

" Самият той от години не е деен член. Търсеното разцеплението в нашата общественост, работи само за понижаване на възможностите ни за безапелационна победа на идните локални избори и само и единствено в полза на статуквото ", написа в позицията.

От партията означават, че се търси коренна смяна в ръководството на столицата и те ще обезпечат прозрачво и умело ръководство. 

Миналата седмица бе издигната кандидатура на известния наследник политик и професор по физика Вили Лилков - като измежду номиниралите го са и хора, свързани с ДСБ. Той самият одобри през вчерашния ден номинацията след няколко дни съмнение и се разгласи за опция на дясното в София.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР